martes, 7 de abril de 2015

LA TELETIENDA : PROBLEMES QUOTIDIANS

L'altre dia en la practica, reflexionarem sobre el GYM FORM 8, un producte dirigit a millorar la salut i a la qualitat de vida dels seus usuaris i aquesta reflexió m'ha dut a aquest post sobre la teletienda. 

Tots alguna vegada hem vist la teletienda, fent zapping en la tele o quant et quedes fins a altes hores de la nit vegent la televisió, així doncs a tots ens passen pel cap eixos actors que pareixen trets de escenes còmiques o pel.licules mudes que exageren tant els gestos, també ixa veu en off que en tots els anuncis és la mateixa i que comença de la mateixa manera ... "ARTO DE..." i sobretot eixa exageració de les situacions per a evocar la necesitat immediata del producte. 

Així doncs, és una obvietat, la teletienda dona solucions als problemes quotidians, que verdaderament ens importen, ja no sé que fer els dimunenges de matí sense el meu GYM PLUS 3000 que hem permitix fer ambdominals mentres cuine amb els meus Ganivets ULTRA POWER, a més a més la gent que ix en la telentienda sempre somríu i per si fora poc amb cada pedido que realitzes et regalen un segon pack del producte que val més que el producte en sí i per suposat, sempre seràs del 100 primers per això el producte ixirà per la mitat de preu, en fí tot avantatges. 

Acó era ironía sobre el que vol vendre-mos la teletienda, trobe la teletienda un poc inútil, probablement hi haja algún producte que siga eficaç però sols de la manera conforme heu venen fan que jo no meu crega, ixes parodies tan ben montades i ixes situacions tan comiques han fet sorgir la meua reflexió sobre els productes. 

¿I vosaltres, heu utilitzat alguna vegada la teletienda? 

2 comentarios:

  1. Per sort no he utilitzat mai Teletienda, encara que si m'he parat a veure-ho alguna vegada, perquè coneix a més d'un que l'han estafat com a la majoria dels que fan servir aquest "mitjà".
    És veritat que, com tu dius moltes vegades t'ho pinten tan bonic que saps que això que estan intentant vendre no és realment així, inclús més d'una vegada ens hem quedat mirant-ho amb els amics rient-nos de com actuen volent enganyar a la gent, però la qüestió és que hi ha gent que encara cau en la trampa. Pot ser siga perquè no es paren a reflexionar i ho veuen com a una oportunitat o pot ser que el preu i les ofertes també col·laboren a comprar-ho, realment no ho sé, però quan se n'han adonat ja és massa tard.

    M''agradaria dir que a pesar de la crisi econòmica, aquest negoci continua en peu i pareix que no vaja a caure, jo crec que és per la baixa competència en l'horari d'emissió i també gràcies a més d'un innocent que es creuen les "meravelles" que fan aquests productes.
    En la meua opinió, aquests anuncis no fan mal a ningú i cadascú es lliure de comprar el que vol, però a mi no crec que m'atrapen en la seua ratonera.

    ResponderEliminar
  2. Aquest tema em sembla una molt bona forma d'abordar la pràctica de l'últim dia a classe, i he de dir que estic totalment d'acord amb la teua opinió i la teva forma de pensar Miguel, i és que solament per la forma tant "falsa" en la que et presenten l'anunci amb eixos actors que sembla que careixen de cap emoció i sentiment ja deixa d'interesarme l'objecte que es ven perquè no em fie de la seva autenticitat.

    També pense que la majoria de gent opina igual que nosaltres, ja que sols tens que ficar al youtube "parodias sobre la teletienda" i ràpidament apareixen infinitats de videos com la "churrimanguera" que presenten una visió irònica del mateix anunci amb milers i milers de visites que s'han visualitzat moltissimes vegades més que l'anunci original.

    ResponderEliminar